Periodieke controle tandarts Rotterdam

Neem contact op voor periodieke tandartscontrole in Rotterdam.

Stap 1 van 2
Persoonsgegevens

Persoonsgegevens

Geboortedatum

Vraag

Stap 2 van 2
Samenvatting

Vraag en gegevens

Naam
Geboortedatum
--
E-mailadres
Telefoonnummer
Onderwerp
Vraag

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op 'Vraag versturen' te drukken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


De tandarts beoordeelt de gezondheid van uw mond tijdens de periodieke gebitscontrole. Daarbij wordt er gekeken naar het tandvlees, gebit en slijmvliezen. Soms blijkt dat er na de controle verdere zorg nodig is. In overleg met u stellen wij dan een zorgplan op. Na deze afspraak spreken we tevens af wanneer u voor uw volgende controlebezoek wordt verwacht. Een bepaalde groep mensen laat eens per half jaar zo’n check uitvoeren, anderen eens per jaar. Wij adviseren u graag over welke frequentie voor u het meest aanbevelenswaardig is.

Periodieke controle tandarts rotterdam

Een belangrijk onderdeel van een controle is het vaststellen of u gaatjes heeft. Daarnaast kijken wij naar de eventuele aanwezigheid van ontstekingen. Stellen wij iets vast waardoor er verdere behandeling nodig is, dan zorgen wij voor een vervolgafspraak op korte termijn. Het is ook mogelijk dat de tandarts iets tegenkomt dat hij zelf niet kan behandelen. In dat geval sturen wij u door naar een specialist die onderdeel is van onze tandartspraktijk.